Mijn werkwijze

Wat ik belangrijk vind is dat het resultaat van een project bereikt wat u voor ogen heeft. Misschien dat u ontevreden bent over uw huidige website of de functionalieit er van. Of vind u het tijd voor een nieuwe huisstijl die meer aansluit bij uw wensen.
Het kan zo zijn dat u niet weet welke mogelijkheden er zijn op het gebied van internet en webdesign. Daarover kan ik u advieseren en de verschillende mogelijkheden uitleggen. Wat prettig werkt is om het project eerst te bespreken. Daarna kan ik een offerte uitbrengen die goed is toegespitst op de werkzaamheden die nodig zijn. Dan weet u ook waar u voor betaald en komen er geen onnodige kosten bij.


content management system
Hoe krijg ik meer grip op mijn website ?
Er zijn klanten die ter besparing van de kosten ervoor kiezen zelf het beheer en onderhoud van hun website ter hand willen gaan nemen. Daarvoor zijn er tegenwoordig vrij eenvoudige middelen, maar hoe en waar moet u beginnen? Ook hierbij kan ik adviseren en desgevraagd begeleiden. Na een korte instructie kan men vaak snel zelf aan de slag. Ik blijf in dat geval op afstand inzetbaar als men daar onverhoopt niet uitkomt, of voor zeer specialistische vragen.


quick-scan
Hoe effectief is het om zelf de website te onderhouden ?
Er kan voor gekozen worden om de website zelf te onderhouden, maar voor een abonnement van € 50,- per maand* voer ik aanpassingen en updates door, zodat u zich meer kan richten op de inhoud en tijd heeft voor andere zaken. *Dit omvat één uur aan werkzaamheden per maand aan de website. Bijvoorbeeld wijzigingen in tekst of het vervangen van een afbeelding. Meer werk wordt in rekening gebracht.


content management system
Hoe kan ik mijn website verbeteren ?
Graag bied ik u een Quick-Scan van uw website aan, waarbij ik suggesties doe ter verbetering van uw website en u enkele alternatieve mogelijkheden kan voor leggen. Tegen een vast tarief van € 50,- krijgt u hiermee advies over een frisse, eventueel nieuwe aanpak voor uw website. Mocht u vervolgens interesse hebben, dan kan ik een offerte uitbrengen voor het uitvoeren van de verbeteringen.


Ik heb het meest affiniteit met het maken van zakelijke websites, werk snel en tegen een concurrerende prijs. Voor een professionele website en het onderhoud daarvan hoeft u dus geen enorme uitgaven te doen. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op met het onderstaand nummer.